Loading...

A Petamin 2023-ban is karbonsemleges volt: így értük ezt el!

A Petamin számára az állatok egészsége mellett kiemelten fontos a környezetvédelem is. Webáruházunk 2023-ban is karbonsemleges lett! Hogyan tudtuk ezt megvalósítani? Cikkünkből megtudhatod!

A Föld mindannyiunk otthona, beleértve házi kedvenceinket is. Nincs belőle több, csak egy, ezért érdemes érte küzdeni – nemcsak saját magunk, hanem a kutyák, a macskák és persze minden más élőlény egészségéért is.

Mi a Petaminnál elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett!

A legelső naptól fogva 100%-ban karbonsemlegesek vagyunk, vagyis a működésünkhöz köthető szén-dioxid-kibocsátást teljes egészében ellensúlyozzuk különböző zöld projektek (pl. erdőtelepítés, megújuló energiatermelés) támogatása révén.

A semlegesítést mindig évente végezzük el, az előző évre vonatkozóan. 2023-ban összesen 5 tonna szén-dioxidot semlegesítettünk. Ezt ezúttal egy indiai naperőmű fejlesztési program támogatásával valósítottuk meg: ez tíz kisebb projektet foglal magában, melyek tervezett összteljesítménye csaknem 73 megawatt.

Ez a program a fosszilis energiahordozók megújuló napenergiával történő kiváltásával, évente több tízezer tonna szén-dioxid-kibocsátás elkerülésével, új munkahelyek teremtésével, és rászoruló helyi közösségek támogatásával a környezeti, társadalmi és technológiai jóllét javításához is jelentősen hozzájárul.

Köszönjük, hogy a Petamin termékeit választjátok és így kedvenceitek egészségének támogatása mellett egy tiszta, fenntartható jövő építéséért is tesztek! Mi hiszünk abban, hogy ez a helyes út, mely élhető környezetet teremt emberek és állatok számára is. Nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk tartotok!

Az évek folyamán már számos kutyám és cicám is volt – egytől egyig életem fontos részei. A tudományos, bizonyítékon alapuló megközelítés elkötelezett híve vagyok, ami cikkeimben is tükröződik. Szeretném megalapozott, hasznos tanácsokkal segíteni a kutya- és cicagazdikat.
Petamin Facebook oldal Petamin Instagram oldal