Loading...
Petamin csapat

Üdvözöl a Petamin csapata!

Hiszünk abban az eszmében, hogy a boldog és egészséges élet kialakításában vállalt szerep nemes feladat. A Petamin ezt tűzte ki alapvető céljául. Minden nap szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy immár a kisállatok testi-lelki egészségét is támogassuk.
Környezetvédelmi hitvallásunk

Petamin. Kutya-macska egészség sok szeretettel

A Petamin egy közösség mindazoknak a szívvel látó embereknek, akik látják a kutyákkal és cicákkal való kapcsolatban rejlő csodát.
10 év tapasztalat
A név kötelez...
Csapatunk több mint 10 éve kezdte el tevékenységét a ma már nagy népszerűségnek örvendő Netamin márkanévvel ellátott, emberek egészségét szolgáló termékekkel és hasznos tanácsokkal.

A már jól működő, sikeres modellt követve egy régi álom vált valóra a Petamin termékek létrejöttével, hiszen napjainkra a kutyák-macskák egészségmegőrzését is szívvel-lélekkel támogathatjuk, melynek pozitív hozadékát a gazdik is élvezni fogják.
Nem engedünk a prémium minőségből
Miért Petamin?
Tevékenységünk szíve a kutatás és fejlesztés, erre tettük fel az életünket, hogy immár a kisállatodnak is a legjobbat fejlesszük és adhassuk, reális áron.

Webáruházunkban található termékeink több országból (USA, Új-Zéland, Spanyolország, Magyarország), megbízható forrásból származnak, a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, melyeket magas színvonalú minőségi igények betartása mellett, szigorú ellenőrzéssel állítanak elő. Fontos tudnod, hogy cégünk nem importál Kínából sem kutyáknak, sem macskáknak szánt készítményeket.

Prémium minőségű, kedvező ár-érték arányú kutyák-macskák igényeire szabott készítményeinkről bővebben is olvashatsz weboldalunkon, továbbá hasznos cikkekkel, szakmai tanácsokkal is támogatunk téged és kedvenced egy egészségesebb és boldogabb élet elérésében.
100% karbonsemlegesség
Környezetvédelmi hitvallás
Szívügyünk egy hosszú távon is élhető világ kialakítása, ezért a Netamin vitaminmárka mintájára a Petamin működését is 100% karbonsemlegessé tettük.

Köszönjük, hogy a Petamin termékek vásárlásával nem csak Kedvenced, hanem közös kincsünk, a Föld bolygó egészségét is segítesz megóvni!
További információ
„A Petamin missziója, hogy természetes készítményekkel és sok szeretettel szolgáljuk a kutya-macska egészséget, hogy a szeretetközösség kedvenceinkkel boldogságban és egészségben a lehető legtovább tartson.”

A Petamin sztori

Blaise Pascal szerint az emberi életben vannak csodák, de a legtöbb ember észre sem veszi őket csak azért, mert naponta találkozhat velük. Hiszem, hogy az ember kapcsolata kutyájával és macskájával az élet egy különleges csodája. Szavakkal nem kifejezhető az a szeretetközösség, amely szoros közelségbe hoz embert és állatot. Aki a szívével lát, az tudja, ez egy csoda. Egy cicával vagy kutyával a kapcsolatunk sokszor nemesebb, mélyebb és értékesebb, mint az emberi kapcsolatok döntő többsége.

De modern világunk rendkívüli fenyegetést jelent erre a csodára: legfőképp a hiányos táplálás miatt a kutyák és macskák élettartama drasztikusan csökken, betegségeik száma pedig robbanásszerűen nő. Életüket tönkreteszik betegségek, melyek többnyire megelőzhetőek, vagy kezelhetőek lennének minőségi kiegészítő, természetes készítményekkel. Egy napon öreg Samu kutyám kezelést kapott egy kutya-kórházban. A csöpögő infúzió mellől fájó szívvel néztem a kisírt szemű gazdikat, akik olyan betegségek miatt hozták be kisállataikat, melyek többnyire elkerülhetőek lettek volna. A természetes készítmények és gyógymódok okleveles szakértőjeként azonban megdöbbenve láttam, hogy a piacon elérhető készítmények döntő többsége vagy borzalmas minőségű, vagy irgalmatlanul drága (vagy a kettő egyszerre)! Sőt, a tudományos bizonyítékok alapján igazán hatékony összetétel nem is kapható!

Ezért elhatároztam, hogy változást hozok. 2010-ben indítottam el a Netamin márkát azért, hogy embereknek segítsek egészségesebb és boldogabb életet élni minőségi, természetes készítményekkel. Most pedig új misszió született. Megszületett a Petamin márka.

A Petamin missziója, hogy természetes készítményekkel és sok szeretettel szolgáljuk a kutya-macska egészséget, hogy a szeretetközösség kedvenceinkkel boldogságban és egészségben a lehető legtovább tartson. A Petamin azonban nem csupán egy csúcsminőségű táplálék-kiegészítő márka. Nem csupán ingyenesen elérhető, folyamatosan bővülő életmód-tanácsok weboldala gazdiknak. A Petamin egy közösség mindazoknak a szívvel látó embereknek, akik látják a kutyákkal és cicákkal való kapcsolatban rejlő csodát. Megosztjuk örömeinket és megosztjuk bánatainkat.
Veletek vagyunk egy közösség.
Veletek vagyunk
a Petamin.
Benkovics Péter
alapító

A csapat...

Péter
Péter
A Petamin alapítója vagyok, kétgyermekes családapa, kutyás és macskás ember egyaránt. Meggyőződésem, hogy az életben a legfőbb érték a szolgálat: ha mások számára értéket teremtünk, akár szavakkal, akár tettekkel, akár termékekkel. Eszerint élek, ebben kutatom a fejlődés útjait. Végzettségeimet tekintve műszaki menedzser, okleveles életmód-tanácsadó és teológus vagyok, melyeket Magyarországon és az Egyesült Államokban szereztem. Hobbim (a munkám :-D, emellett) az olvasás és a természetjárás Zizi kutyámmal kiegészülve.
Viktor
Viktor
Nagy állatkert turista vagyok, de saját állománnyal is rendelkezem, ahol kutyák, macskák, papagájok és kanárik is megtalálhatók. Minden négylábúm mentett. A Magyar Madártani Egyesület tagjaként gyakran figyelem természetben is a szárnyasokat és lelkesen próbálom beazonosítani őket, de van, hogy hajnalban cserkelek az erdőben vadat pásztázni. Nyitott vagyok bármilyen élőlény felé, legyen az állát, növény vagy gomba.
Zsuzsi
Zsuzsi
Az állatok szeretete központi helyen van az életemben: otthonomat jelenleg is 3 kutyussal (közülük kettő mentett) és 2 cicussal osztom meg, de a lovak is nagyon közel állnak a szívemhez. El sem tudnám képzelni a mindennapokat ilyen „állati jó” társaság nélkül.
Óriási öröm, hogy a munkám is az állatok egészsége körül foroghat. A feladatom az, hogy a Petamin termékeket minél több helyre eljuttassam, így már számos állatpatikában, állatorvosnál és nagyobb üzletekben is találkozhatsz velük!
Csenge
Csenge
Minden súlyzós vagy koreografált edzésem után is külön foglalkozom Zselé nevű Border collie - Mudi keverék kutyámmal, akit nem egyszerű lefárasztani. Kirándulni is mindig együtt megyünk a Budai hegyekbe.
Kata
Kata
Az állatok - legfőképp pedig a kutyák - szerelmese vagyok, így napjaim nagy részét a legaranyosabb négylábúak és gazdáik tanításával töltöm. Biológusként igyekszem minél többet a természetben lenni, szabadidőmben agilityzik, futok és kirándulok. Vallom, hogy a napnak 40 órája van és aludni még senki sem látott.
Petamin Facebook oldal Petamin Instagram oldal