Loading...
Kérdezz az állatorvostól

Kérdezz az állatorvostól – szakértői segítség a Petamin.hu-n

Kérdezz az állatorvostól! Kérdésed van a kutya-macska egészség, táplálék-kiegészítés témában? Küldd el nekünk, állatorvos szakértőnk válaszol!

Négylábú társaink egyre fontosabb szerepet töltenek be életünkben. Azt, hogy rajongunk értük statisztikák is igazolják: már átlagosan minden magyar háztartásra jut egy kutya vagy cica.

Kérdezd az állatorvost

Házi kedvenceink rengeteg örömet hoznak mindennapjainkba, feltétel nélkül szeretnek minket és testi-lelki egészségünket is támogatják. Megérdemlik, hogy mindenből a legjobbat kapják. Mi pedig, a Petamin csapata azért dolgozunk minden erőnkből, hogy négylábú barátod hosszú, egészséges és boldog életet éljen.

Küldetésünk, hogy csakis a legjobbat adjuk: legyen szó csúcsminőségű táplálék-kiegészítőkről vagy akár életmód-tanácsokról. Cikkeinkben közérthetően, gyakorlatiasan adjuk át neked a szakértői tudást, amire egy felelősségteljes és gondos gazdinak szüksége lehet. Szakértői csapatunkat egy biológus, kutyakiképző már erősíti és ezentúl egy állatorvos is segíteni fogja a munkánkat.

KÉRDEZZ AZ ÁLLATORVOSTÓL

KATTINTS IDE A KÉRDŐÍVÉRT!

Kérdésed van kutya-macska egészség, azon belül táplálékkiegészítés, immunerősítés vagy ízületi egészség témakörben? Kérdezz az állatorvostól! Küldd el nekünk a fenti űrlapon keresztül és állatorvos szakértőnk válaszol! A kérdés és a válasz is nyilvános lesz (cikk vagy éppen videó formájában), hiszen ezzel sok más gazdi is segítséget kaphat majd, akinek hozzád hasonló kérdése vagy problémája van.

Azzal, hogy kérdést teszel fel, nagyban segíted a Petamin csapatának munkáját is és ezt semmiképp nem szeretnénk köszönet nélkül hagyni. Az űrlap kitöltése után egy 10% kedvezményt biztosító kupont kapsz, amit a Petamin webáruházban tudsz felhasználni!

Köszönjük, hogy olvasol minket és a Petamin termékeket választod!

Ha tetszett, oszd meg vagy kedveld!
Petamin Facebook oldal Petamin Instagram oldal